Skip to content

Handling GTA V

I Ludendorff, så samordnar Michael Townley och Trevor Philips ett bankrån ihop med två medbrottslingar. I flykten från polisen så blir båda medbrottslingarna dödade och Trevor flyr i tron att även att hans vän även han Michael blev dödad.

Michael överlevde otroligt och nio år senare ställs han under vittnesskydd med sin familj i staden Los Santos, San Andreas. Franklin Clinton, som arbetar som återtagare för en bilfirma i staden och tillsammans med sin bästa vän Lamar, uppmanas han att återta en bil tillhörande Michaels tonårige son Jimmy vilken är rejält försenad med sin lånebetalning till firman. Michael, som ligger gömd och dold i baksätet, riktar sin pistol mot Franklins huvud och beordrar honom att krascha bilen rakt in i bilfirman. Franklin får där sparken men han och Michael blir trots allt vänner. När Michael sedan upptäcker att hans fru Amanda har legat med sin stilige och vältränade tennistränare blir han helt galen och tillsammans med Franklin jagar han mannen till en herrgård och förstör helt den med hans bil. Dock tillhörde herrgården en mexikansk knarkkung vid namn Martin Madrazo, som hotar Michael och kräver ersättning. Så småningom betalar Michael sina skulder till Madrazo med pengar som han tjänat från ett rån på en guldsmedsaffär tillsammans med Franklin. Trevor, som bor i utkanten av Los Santos, får höra om rånet och inser att gärningsmannen inte kunde vara någon annan än självaste Michael. Han spårar upp Michael till hans hem och återförenas  där med sin tidigare partner.

En tid senare blir Michael tvingad av FIB-agenterna Dave Norton och Steve Haines att utföra ett flertal operationer med hjälp av Franklin och Trevor med målet att underminera FIB:s konkurrent, myndigheten IAA. Under Haines ledning anfaller de en bepansrad konvoj som transporterar fonder avsedda för IAA och plundrade en bank som innehöll lönelistan för varje korrupt polis och statstjänsteman i Los Santos. Haines, som får ökande kontroll för hans grymma metoder, tvingar dem att infiltrera FIB:s högkvarter och radera allt bevismaterial som skulle användas mot honom från deras servrar. Under tiden tar Michael tillfället i akt att radera några uppgifter om sina egna verksamheter, inte oväntat att han skulle ta den chansen. Razzian lyckas helt och hållet och Michael börjar genast planera på att göra hans livs största kupp någonsin -att stjäla 200 miljoner dollar i guldtackor från Union Depository.

Mer än så här tänker vi inte berätta men det är en sanslös härlig story och ta er tid och lever in dessa tre galna karaktärer, ni kommer inte ångra er. Ut på stadens gator och torg och härja lite grann, släpp lös!

Published inUncategorized